Syö Suomi puurokartalle!

Satavuotiaan Suomen juhlavuosi on käynnistynyt ja yksi juhlavuoden teemoista on Syödään yhdessä. Pro Luomu tempaisee yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa ja järjestää luomupuuron maailmanennätyksen 6.9.2017. Mukaan kutsumme kaikki suomalaiset! 

Luomupuuro on samalla sekä todellista trendiruokaa että tavallisinta arkiruokaa, jota voi varioida loputtomasti. Luomupuuro sopii jokaiseen päivään ja on hieno tapa juhlistaa Suomea.

Ennätyksen teossa voivat olla mukana yksittäiset kuluttajat sekä erilaiset yritykset ja yhteisöt. Kampanja käynnistyy huikealla valmennusohjelmalla, jonka avulla treenataan läpi talven, kevään ja kesän kohti syyskuun alkua ja luomupuuron maailmanennätystä. Tammikuun teemana on orientaatio, jossa tutustutaan kampanjaan ja luomuun sekä puuron. Nyt onkin hyvä aika alkaa harjoittelemaan ennätystä varten. Minkälaisen luomupuuron sinä syöt tänään? Osallistu kampanjaan ja jaa oma puurosi somessa tunnisteella #luomupuuronME

Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kampanjaan myös kaikki yritykset ja yhteisöt. Tammikuussa julkaisemme kampanjan omat nettisivut, joiden kautta voi ilmoittautua mukaan. Listaamme mukana olevat tahot sivuillemme ja nostamme parhaita tarinoita ja tempauksia aktiivisesti esille.

Maailmanennätyksen tekemiseen lasketaan kaikki 6.9. aikana syödyt luomupuurot. Ennätyspäivänä luomupuuroa syödään päiväkodeissa, kouluissa, työpaikoilla, kahviloissa, ravintoloissa, puurobaareissa ja toivottavasti myös mahdollisimman monen kotona. Yrityksiä ja yhteisöjä pyydämme ilmoittamaan tuona päivänä tarjotut puuroannokset nettilaskuriin ja kuluttajia kannustamme kuvaamaan oman annoksensa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #luomupuuronME.

Tervetuloa treenaamaan kohti Luomupuuron maailmanennätystä!

 

 

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma on rahoittanut tämän aineiston tuottamista.